Bo hos oss

När du bor hos oss, oavsett vilket boende du väljer, ska det vara som att du är en gäst i familjen. Vi har flera olika boenden att välja mellan och här får du dem presenterade för dig.

Stugorna:
Vi har fyra stycken jättemysiga fyrbädds-stugor som ligger lite avskilt från huset, väl inhägnat, så att barnen kan springa runt och leka. Det finns en grillplats och även en liten lekplats för de små. Varje stuga har kyl, micro och kaffebryggare samt porslin, bestick och lite andra husgeråd du kan behöva. Alla stugor har egen grill.

När du kommer är sängarna bäddade, badlakan framlagda och kylen är laddad med frukost. Duschar och toaletter ligger i huvudbyggnaden och det finns även ett modernt utedass/mulltoa vid stugorna. Stuggästerna har även tillgång till andra mysiga platser i vår lummiga trädgård där det finns mycket att upptäcka. Hundar är välkomna i stugorna men kom ihåg att meddela det i din bokning.

Loftet:
 
En sagolikt mysig loftlägenhet med ett vardagsrum, sovrum med en stor skön dubbelsäng och ett pentry med kyl, spis och micro samt egen dusch/toalett. När du kommer är sängen bäddad och kylen laddad med frukost. Här får du även ägg från gårdens egna höns.


När du bor på loftet har du även tillgång till vår trädgård med alla mysiga platser man kan äta och dricka gott på eller bara sitta och njuta. Ni får gärna ha hunden med på loftet men kom ihåg att meddela det i er bokning.  På loftet finns även en tv med filmkanaler och vår loftlägenhet är tillgänglig för bokningar året runt. 

Varmt välkomna till oss!

B&B Olsegården
 
KONTAKTA OSS >
Tvååker 25
432 77 Tvååker